Benzi de alergare InSPORTline

0
257

 
Banda de alergare poate fi folosita pentru:
   Exercitii ocazionale – doriti sa va mentineti in forma sau aveti nevoie sa faceti exercitii de recuperare.
   Exercitii frecvente – aici facem referire la persoanele care alearga in mod ocazional sau frecvent si care doresc sa practice exercitii la domiciliu. In acest caz, puteti opta pentru o banda de alergare care sa va permite sa efectuati in medie 45 de minute de alergare pe zi, care sa va ofere posibilitatea de a alege diferite programe de antrenament si care sa aiba un unghi de inclinare de pana la 10%.
  Exercitii intensive – daca deja sunteti avansat la capitoulul alergare sau sunteti  sunteti sportiv de performanta, atunci veti avea nevoie o banda de alergare a carei suprafata este adaptata tuturor ritmurilor de alergare. Asadar aegeti o banda de alergare care dispune de parametrii tehnici performanti si de o putere superioara, cu mai multe programe de antrenament si un unghi de inclinare care poate merge pana la 10%.
            Magazinul online InSPORTline, cu o experienta vasta in comercializarea de articole sportive online vine in atentia iubitorilor de miscare cu reduceri la benzi de alergare, mai ales ca in scurt timp vara va bate la usa si, cu siguranta, veti dori sa aratati cat mai bine la proba costumului de baie.
 
            Iata recomandarile InSPORTline:
    Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl, 100 kg – Banda de alergare fara sursa de alimentare, cu multe caracteristici,capacitate de incarcare 100 kg, display LCD, 8 nivele de sarcina,suprafata de alergare 105 x 37 cm. – 898,99 RON1 410,99 RON
 
   Banda de alergare magnetica inSPORTline Excel Run, 100 kg – Banda de alergare inSPORTline Excel Run permite o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg, este  nealimentata(banda fara motor), 2 grade inclinatie, 8 nivele de control al vitezei, suprafața de alergare 110 x 35 cm. – 1 019,00 RON1 585,00 RON
 
ü    Banda de alergare inSPORTline Excel Run, resigilata – -10% – Banda de alergare inSPORTline Excel Run permite o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg, este  nealimentata(banda fara motor), 2 grade inclinatie – 1 026,00 RON1 140,00 RON
  
            Benzile mai sus mentionate sunt benzi de alergare ce nu dispun de un motor care sa puna in miscare suprafata de mers. Aceasta va fi impinsa de propriile picioare, iar partea magnetica din interiorul ei va opune rezistenta, astfel incat veti depune un efort considerabil pentru functionarea benzii.
            Mersul pe banda magnetica inSPORTline este similara cu mersul pe o suprafata plana (spre exemplu terenul de sport, parc etc.) deoarece viteza de mers este stabilita de miscarea propriilor picioare – daca veti merge mai tare, banda se misca mai repede, iar daca veti incetini ritmul banda se va misca mai incet.Aceste modele de banda de alergare sunt perfecte pentru persoanele ce se confrunta cu probleme de sanatate, ce necesita miscare pentru recuperari sau pentru cei ce nu au timp pentru activitati sportive in aer liber.