Banda adeziva PVC- ideala pentru a monta in siguranta diverse obiecte

0
335

Cu ajutorul lor puteti sigila diverse produse pentru a avea certitudinea ca ajung in siguranta la desinatie  sau puteti lipi obiecte de lemn sau metal, pentru o rezistenta maxima.
Daca sunteti interesati de utilizarea benzii adezive, cu siguranta o sa va convingeti de eficienta acesteia pe termen indelungat de timp. Lipeste foarte bine si rezista mai mult decat poate v-ati imaginat. Se utilizeaza in montari diverse avand o rezistenta crescuta la frecare, temperaturi ridicate, umiditate crescuta si intemperii.
Banda adeziva- de cea mai buna calitate
Banda adeziva PVC poate fi folosita pe o diversitate se suprafete plane sau neregulate, avand o larga intrebuintare in activitatile zilnice. Se foloseste cu succes pentru fixarea diferitelor suporturi, imbinari de elemente sau aplicatii in industria componentelor electronice.
Va punem la dispozitie o gama larga de produse cu aplicatii diverse la preturi deosebit de avantajoase. Toate acestea pot fi folosite in domenii diferite de utilizare, in functie de suprafata pe care urmeaza a fi aplicate, rezistenta la solventi sau influente mecanice si durata de utilizare.
Si pentru ca suntem o firma mereu orientata catre satisfacerea dorintelor clientilor nostri venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii eficiente, care sa aduca rezultate benefice de lunga durata.
Banda adeziva- diverse tipuri si dimensiuni
Accesati site-ul www.dianacis.ro si alegeti banda adeziva PVC de cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Aici gasiti: role de benzi adezive din PVC, role de benzi adezive multicolore, role de benzi dublu adezive, garnituri spongioase adezive din PU sau EPDM, cauciuc elastomeric si PE expandata.
Rolele de benzi adezive din PVC se utilizeaza pentru marcarea zonelor de trecere, de depozitare pe pardoseala sau chiar pentru a indica numite zone periculoase care ar trebui evitate. Acestea sunt facute dintr-un film din PVC deosebit de flexibil si rezistent la produse acide alcaline sau ulei si nu se remarca prin proprietati corozive.
Puteti folosi rolele de banda dublu adeziva pentru lipirea unei diversitati de materiale, dintre care amintim: PVC, PE, metal, hartie, cauciuc si multe altele. In alegerea acestor role trebuie sa tineti cont de aplicatia care urmeaza a fi efectuata, pentru eficienta maxima. Adezivul poate fi: acrilic, cauciuc sintetic sau poliacrilat iar rola are diferite latimi cuprinsa intre 5mm si 1m.
Iar daca aveti nevoie de garnituri spongioase adezive din PU, EPDM pentru diferite aplicatii industiale, aveti avantajul ca demontarea sau remontarea vreunui element component se face cu maxima usurinta. Rolele de cauciuc elastomeric si PE expandata se utilizeaza in domenii de uz industrial si pot fi personalizate in functie de grosimea, latimea si lungimea impusa de clienti. Nu mai stati pe ganduri si convingeti-va si dumneavoastra de rezistenta produselor noastre care sporesc eficacitatea unor game largi de lucrari.