Automatic Gearbox – partenerul tau de incredere in reparatii cutii automate si diagnoza

0
250

Orice mica problema aparuta la cutia de viteze a masinii trebuie verificata de specialistii in domeniu.Daca pana in urma cu ceva ani majoritatea masinilor din tara noastra functionau pe cutii de viteze manuale, in ultimii ani romanii au descoperit cat de avantajos este sa conduci o masina avand o cutie de viteze automata.
Prin urmare, tot mai multe masini avand astfel de cutii automate de viteze au aparut in Romania, iar solicitarile pentru revizie, diagnoza, testare sau reparatii cutii automate au crescut de asemenea.Remarcand nevoia de mecanici specializati in reparatii cutii automate si avand ani buni de experienta in domeniul reparatiilor oricarei cutii de viteze, echipa de la Automatic Gearbox s-a specializat pe reparatii cutii automate tocmai pentru a veni in intampinarea soferilor care au optat pentru masini pe cutii automate si care au nevoie de service in acest domeniu.
La Automatic Gearbox orice masina care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automate beneficiaza de servicii de diagnoza, revizie, testari sau reparatii cutii automate. Toate serviciile oferite de Automatic Gearbox si mai multe informatii referitoare la unitate noastra de service auto pot fi gasite pe site-ul nostru, accesand www.reparatiecutieautomata.ro.
Problemele de mecanica ale fiecarui autoturism sunt diferite si prin urmare service-ul trebuie sa fie personalizat in functie de fiecare tip de autovehicul in parte.La Automatic Gearbox vei gasi servicii de reparatii cutii automate pentru orice marca si model de masina, de la BMW, la Mercedes, la Ford, Volvo, Mazda,Toyota si pana la Jeep sau Isuzu. Experienta foarte mare in domeniul cutiilor de viteze automate face ca identificarea defectiunilor sa dureze foarte putin si astfel imediat se trece la etapa de reparatii cutii automate.
La Automatic Gearbox serviciile de verificare a cutiei de viteze sunt gratuite.De asemenea, foarte avantajos pentru orice client este si faptul ca pentru servicii de verificare nu este nevoie de o programare prealabila. Pentru a oferi oricarui client cele mai bune preturi, specialistii de la Automatic Gearbox cauta mereu sa repare sau sa reconditioneze defectiunile cutiei de viteze automate. Doar in ultima instanta se trece la inlocuirea cutiei de viteze.
Atunci cand este necesara inlocuirea pieselor uzate sau inlocuirea cutiei de viteze automate orice client va beneficia de piese originale si de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza parteneriatelor avute de Automatic Gearbox cu o retea de furnizori si de producatori de prim rang la nivel mondial.
Toate serviciile pe care le ofera Automatic Gearbox sunt autorizate de catre Registrul Auto Roman (RAR). La aceasta unitate de service auto vei beneficia de promptitudine, profesionalism si expertiza in reparatii cutii automate, Automatic Gearbox fiind partenerul tau de incredere.