Aurocon COMPEC continuă dezvoltarea în mediul online

0
258

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România, compania și-a propus să își facă simțită prezența mai mult și în mediul online. Printre cele mai importante schimbări pe care le vom putea observa sunt: un website nou, o noua strategie de abordare a canalelor de Social Media și creșterea vizibilității în publicațiile online de specialitate.
Furnizorul de componente tehnice COMPEC are în prezent în portofoliu produse electronice , electrice , produse de automatizare, cabluri , conectori, produse mecanice și scule. Principali parteneri sunt: RS Components, Sick, Murr Elektronik, Stasto, Hitachi. De 20 de ani COMPEC e distribuitor autorizat al produselor RS Components .
Alături de COMPEC, clienții beneficiază de:
CALITATE (produse conforme cu toate standardele în vigoare provenind de la 2.500 de brand-uri cunoscute pentru calitate, printre care: RS PRO, TE Conectivity, Molex, Vishay, 3M, Ebm-Papst Amphenol, Infineon)
FLEXIBILITATE (diferite modalități de comandă, plată și livrare, servicii personalizate, suport tehnic gratuit, discount-uri)
DIVERSITATE (1.000.000 de produse tehnice: Componente Electronice, Electrică, Automatizare, Cabluri și Conectori, Testare și Măsurare, Produse Mecanice și Scule)

Aurocon COMPEC SRL
Bd.Theodor Pallady Nr.287
(incinta IOR 2) Sector 3
București 032258, România
Tel: +4021 304 62 48, Fax:+4021 304 62 34
www.compec.ro