Arval Romania numeste noul director comercial

0
223

Noul director commercial a jucat un rol crucial in dezvoltarea portofoliului si a unor segmente majore de business pentru grupuri ca BRD Groupe Societe Generale si UniCredit, experienta sa acoperind o gama larga de activitati din sfera corporate finance, leasing financiar si leasing operational. In ultimii ani a coordonat extinderea semnificativa a prezentei UniCredit in piata de leasing operational. Robert este absolvent al programului de Executive MBA al Vienna University of Business and Economics si detine un Doctorat in Economie la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Pasiunile sale sunt sailingul si calatoriile.
Numirea sa in calitate de Director Comercial a intrat in vigoare la 4 Noiembrie 2019.
“Ma alatur cu mandrie echipei Arval Romania. Doresc sa multumesc si predecesorului meu, Andrei Biro care a dezvoltat si sustinut cu success portofoliul in ultimii 10 ani. Acum devine responsabilitatea mea sa continui acest drum si sa dezvolt solutii adaptate si inovatoare care sa satisfaca nevoia de mobilitate aflata intr-o continua si rapida evolutie.” a declarat Robert la inceperea mandatului.                                                                    
“Ne bucuram sa il primim pe Robert in echipa Arval.  Piata din Romania ofera oportunitati permanente de a dezvolta trendurile mobilitatii globale, mai ales acum cand focusul se orienteaza catre tehnologiile cu impact redus asupra mediului. Mai mult, consideram ca Robert va avea un rol extrem de important in continuarea eforturilor noastre de digitalizare a management-ului flotelor si livrarea celor mai bune servicii clientilor nostri” a declarat Dan Boiangiu, General Manager Arval Romania.    
Aceasta schimbare a survenit in urma promovarii lui Andrei Biro in functia de General Manager al Arval Finlanda. “Suntem incantati de fiecare data cand persoane talentate si cu istoric dovedit de rezultate sunt recunoscute pe plan international. Impreuna cu Andrei am reusit multe succese in Romania, atat in plan organizational cat si in cel al rezultatelor. El va ramane pentru noi un reper de profesionalism si de performanta, in mandatul lui, Arval depasind de exemplu, pragul psihologic de 10.000 de vehicule in administrare” a mai declarat Dan Boiangiu.
Despre Arval:
Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Arval le oferă clienților săi – corporații mari internaționale și IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. 
Consultanță specializată și servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval față de clienții săi, sunt livrate în fiecare dintre cele 29 de țări în care activează compania, de către cei peste 6.500 angajați. Numărul total de 1.103.835 vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (decembrie 2017).
Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu 3 milioane de vehicule în 50 de țări. În cadrul BNP Paribas, Arval aparține de divizia de Retail Banking.
www.arval.com 
Despre BNP Paribas:
BNP Paribas este una dintre băncile de top din Europa, având o rețea internațională. Este prezentă în 73 de țări, cu mai mult de 196.000 de angajați, inclusiv 149.000 în Europa. Grupul bancar deține poziții-cheie în trei domenii principale de activitate: Piețe Locale, Servicii Financiare Internaționale (ale cărei rețele de retail bancar și servicii financiare sunt acoperite de Retail Bancar și Servicii) și Banking Corporate și Instituțional, care deservește două nișe de client: corporații și investitori instituționali. 
Grupul este alături de toți clienții (indivizi, consorțiile comunitare, antreprenori, IMM-uri, corporații și clienți instituționali) în realizarea proiectelor prin soluții de finanțare pe termen lung, investiții, economii și asigurări de protecție. În Europa, grupul are patru piețe locale în care activează (Belgia, Franța, Italia și Luxemburg), iar BNP Paribas Resurse Financiare Individuale este lider în împrumuturi de consum.   
BNP Paribas își implementează modelul de retail-banking integrat și în țările mediteraneene, în Turcia, în Europa de Est și o rețea mare în partea de vest a Statelor Unite. În activitatea sa din zonele de Banking Instituțional și Corporate sau Servicii Financiare Internaționale, BNP Paribas se bucură de asemenea de poziții de top în Europa, o prezență puternică în cele două Americi și un business puternic și în creștere în Asia-Pacific.