Afla cateva sfaturi despre cum sa ai o viata echilibrata, la conferinta „Femei de cariera”

0
232

Despre All To Know si cum a aparut acest business
Compania de consultanta si coaching All To Know a fost intemeiata din pasiunea Alexandrei de a-i invata pe oameni lucruri noi si frumoase, dar si pentru a-i ajuta cu idei utile. Aici Alexandra Olteanu aplica toata experienta ei acumulata de-a lungul timpului, experiente care consta in realizarea a numeroase proiecte in zona de comunicare interna si resurse umane, cum ar fi: restructurare organizationala, recrutare in diverse domenii, learning si development, coaching si mentoring sau animare de echipa. 
Scurt ghid pentru o viata echilibrata oferit de Alexandra in cadrul conferintei
Tema Alexandrei Olteanu din cadrul conferintei va fi „Simti o permanenta nevoie de control? Scurt ghid pentru o viata echilibrata”. Pentru ca fiecare dintre noi este la un moment dat coplesit de mult stres si de multa munca, este esential sa stii cum sa nu depasesti limita nevoii de control si cum sa duci o viata echilibrata pe ambele planuri, personal si profesional. Alexandra te va ajuta cu un mic ghid in care vei afla sfaturi practice si utile pentru o viata echilibrata.
Ce le recomanda Alexandra Olteanu femeilor care vor sa aiba un business
Alexandra considera faptul ca cea mai mare problema a femeilor care isi doresc o cariera de succes ca antreprenor este curajul. De aceea le sfatuieste sa aiba incredere in ele si sa nu le fie teama sa incerce mereu lucruri noi, pentru ca din experiente vor invata sa ajunga la performanta mult dorita.
Un alt sfat este legat de faptul ca e necesar sa cunosti oamenii din jurul tau si sa inveti de la ei si din experienta lor profesionala. Si nu in ultimul rand, este important sa faci ceea ce iti place pentru ca doar asa poti reusit.
Vino si tu la Conferinta Femei de cariera editia a XI-a sa o cunosti pe Alexandra Olteanu
Vrei sa o cunosti pe Alexandra si sa asculti din experientele ei? Inscrie-te aici la Conferinta „Femei de cariera”, care va avea loc in Bucuresti, pe 13 noiembrie. In cadrul acestui eveniment dedicat femeilor care isi doresc o cariera de succes sau care sunt deja antreprenoare, vei afla mai multe despre branding personal, leadership, antreprenoriat si nu numai.
Daca ai mai multe intrebari despre modalitatile de promovare in cadrul conferintei sau iti doresti o expunere si mai mare, poti contacta organizatorii la adresa de e-mail conferinte@woman2woman.ro sau la numarul de telefon 0770 399 614.
Printre sponsorii care vor sustine acest evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor principal, dar si Answear, All To Know si Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei pe parcursul mai multor editii.
Evenimentul va fi moderat de catre Dorina Florea, o aparitie incantatoare pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.
In plus, evenimentul este mediatizat si de catre: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Comunicare-online.ro, Comunicate-PR.ro, Fashion8, Mujer.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalManagement.ro, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.