Afla acum cea mai eficienta metoda in alegerea serviciului de Tractari Bucuresti

0
289

Doar la RomTractari gasiti servicii de tractare, remediere a penei de motor si a multor altor defectiuni ale masinii. Nu ezitati sa ne contactati in program non stop ori cate ori aveti nevoie de un ajutor bine pregatit care sa va repare autovehiculul, iar dumneavoastra sa va puteti continua drumul in conditii optime. Obiectivul nostru e sa va oferim asistenta rutiera in momentul in care masina s-a oprit, ati facut pana de roata sau aveti nevoie de serviciul de tractare pana la cel mai apropiat service auto. Platformele RomTractari sunt echipate corespunzator, iar orice problema care intervine ulterior poate fi rezolvata cu precizie de catre echipa care conduce autospecialele noastre si care sunt vazuti de catre apelanti ca niste eroi care salveaza situatia de fiecare data.
Suntem intotdeauna pregatiti sa primim apelurile dumneavoastra, de aceea o echipa de experti se afla in spatele telefonului si poate sa identifice problema doar prin cateva detalii. Acestia pregatesc soferii cu echipamentele necesare interventiei, iar rezultatul serviciului este apreciat de catre dumneavoastra, beneficiarul unei tractari facuta ca la carte sau repararea unei defectiuni a autovehiculului. Anii de activitate isi spun cuvantul in momentul in care apelati la noi, avand parte doar de echipamente de calitate superioara si de servicii indeplinite pana la capat fara niciun tip de incidente.
RomTractari este una dintre putinele societati care se ocupa cu tractari pe intreg teritoriul Romaniei, dar si in tarile incluse in Uniunea Europeana. Sediul central fiind pozitionat in inima Capitalei, principala noastra activitate o desfasuram in Bucuresti, insa o mare parte din cereri sunt destinate transportului international si national. Toate sectoarele Municipiului Bucuresti sunt incluse in aria noastra de desfasurare, chiar si imprejurarile acestuia, astfel nu ezitati sa ne contactati, chiar daca noi aproximam ca timpul de sosire este de 30 de minute de la momentul apelului, puteti sa ne contactati deoarece echipa noastra poate sa fie chiar la cateva minute de dumneavoastra. Sunteti in drum spre o intalnire foarte importanta, iar masina personala tocmai a facut pana de roata? Pe cine doriti sa apelati mai intai? O persoana din apropiere in care nu sunteti convins ca poate sa va inlocuiasca anvelopa cat mai rapid si sigur sau pe noi, RomTractari, o companie care se confrunta de mai bine de un deceniu cu astfel de probleme si in care puteti avea incredere ca dupa schimbarea rotii puteti sa va continuati drumul linistit?
Presupunem ca tocmai ce ati pregatit masina, bagajele pentru concediu sunt aranjate in portbagaj, copii entuziasmati stau in spate, iar dumneavoastra observati ca peste noapte nu ati oprit farurile, iar bateria este descarcata. Nu aveti niciun vecin in jur care sa va ajute, iar singura varianta la care va ganditi este sa chemati un prieten care sa incarce acumulatorul pentru a porni cat mai repede la drum. Nici dumneavoastra, nici prietenul nu va descurcati sa incarcati bateria masinii si intr-un final realizati ca cel mai eficient mod de a va continua drumetia este sa chemati un specialist. Tuturor clientilor nostri si nu numai, le propunem sa evite pierdea timpului prin incercarea de improvizatii si sa apeleze imediat cum masina s-a oprit un echipaj de interventii rapide pentru a se asigura ca totul se rezolva rapid si profesionist.
Observand ca multi clienti care au apelat la serviciile de Tractari Bucuresti sau care au fost implicati in accidente rutiere au precizat ca doresc un loc in care sa isi depoziteze masina pana in momentul in care pot sa o transporte catre un service am decis sa ne extindem sediul si sa includem printre multiplele noastre servicii si cel de parcare privata. Fiecare client care beneficiaza de Tractari Bucuresti, de diagnosticarea automobilului sau pur si simplu isi doreste o parcare privata unde masina lui sa fie lipsita de orice primejdii poate sa ne contacteze oricand pentru a putea primi detalii in legatura cu tarifele, adresa noastra, dar si programul de functionare. In perioada sezonului estival si sezonului de iarna sunt cele mai multe solicitari din partea clientilor, acestia doresc sa isi lase masina intr-un loc sigur, unde este exclus ca aceasta sa fie avariata din orice punct de vedere. Camerele de supraveghere sunt in permanenta functionale, iar portofoliul mare de clienti care au apelat la noi pentru acest serviciu desemneaza profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea de zi cu zi.
De ce noi si nu celalalte firme care activeaza in zona capitalei? Pentru ca noi ne ocupam exclusiv de serviciul Tractari Bucuresti, fiecare client reprezinta prioritatea noastra si ne desfasuram serviciul exact asa cum am dori ca si noi sa fim tratati daca am avea probleme cu autovehiculul personal. Cu cele mai exclusive autospeciale si echipamente cu care va demonstram de fiecare data ca suntem cea mai specializata echipa din acest domeniu si ca pentru fiecare problema cu care va confruntati ne puteti contacta, iar noi in cel mai scurt timp o sa ajungem la dumneavoastra.
Un aspect important pentru care suntem una dintre cele mai solicitate firme de tractari auto este tariful perceput pentru fiecare serviciu. Inainte ca noi sa devenim familia RomTractari, am fost niste soferi care au apelat la servicii de tractari, insa nicio firma nu si-a efectuat datoria la standarde de top, asa cum ne-am dorit noi, iar preturile au fost diferite fata de cele discutate cu personalul din dispecerat. Noi ne-am dorit sa fim una din companiile de top din acest domeniu, de aceea tarifele pe care le aplicam pentru fiecare serviciu sunt accentuate de calitatea, rapiditatea si profesionalismul cu care ne ocupam de fiecare situatie in parte.
Cu toate cele spuse mai sus, noi speram ca v-am convins sa apelati la serviciile RomTractari cu incredere de fiecare data cand autovehiculul prezinta defectiuni, iar echipa noastra va ajunge la locatie in aproximativ 30 de minute pentru a va diagnostica masina, tracta masina catre cel mai apropiat service auto sau chiar si pentru o simpla pana de motor, roata, baterie. Colaborarile noastre cu multiple firme de transport si reprezentante au fost gandite cu precizie de catre personalul nostru instruit, pentru a asigura un transport licentiat si cu asigurare CMR, fara niciun incident. Totodata, intervenim de urgenta pentru cazuri inopinate si asiguram tractarea atat a automobilelor avariate cat si a celor partial avariate.
Content written by Ion Ana-Maria