Vasile Stan Events Planner își mărește grila de servicii, astfel încât să poată organiza un eveniment de la A la Z

0
89

Dacă multe dintre tradițiile noastre s-au pierdut în timp, această tradiție de a petrece pentru fericire sau tristețe nu s-a pierdut, ci din contră, a cunoscut o evoluție fulminantă din punct de vedere al locației, al modului de organizare, ale elementelor care compun cadrul, etc.
În ziua de astăzi, să organizezi un astfel de eveniment poate să fie o treabă extenuantă deoarece presiunea socială este destul de mare ca urmare a așteptărilor crescute pe care le au invitații. Pentru a ușura munca oamenilor și doar pentru a le îndeplini dorințele la cel mai înalt nivel, Vasile Stan Events Planner a luat ființă.
Vasile Stan Events Planner este o companie care se ocupă de organizarea evenimentelor fie cele corporate, fie cele personale precum nuntă, botez, aniversare. Compania deține o echipă de oameni specialiști în arta designului interior și exterior care are grijă să materializeze fiecare idee și dorință într-un mod armonios, astfel încât totul să pară rupt dintr-o carte de povești. Pentru a intra cât mai mult în preferințe clineților, Vasile Stan Events Planner și-a extins grila de servicii, astfel încât să acopere orice serviciu necesar pentru crearea unui eveniment.
Vasile Stan Events Planner organizează un eveniment de la A la Z prin resurse proprii
Anii de experiență i-au oferit echipei Vasile Stan Events Planner posibilitatea să înțeleagă necesitățile ridicate de către un eveniment, dar și posibilitatea de a extinde serviciile și de a le diversifica. Serviciul de bază care a dus la înființarea acestei companii este cel de închiriere corturi evenimente (Detalii aici: http://www.petrecerilacort.ro/inchirieri-corturi-evenimente/). Anii de muncă au făcut ca această companie să dețină un număr diversificat de corturi pentru a putea corespunde unui număr cât mai mare de invitați și evenimente care se petrec simultan.
Serviciul de închiriere corturi nu presupune doar aducerea cortului din punctul A în punctul B. Vasile Stan Events Planner are grijă ca fiecare cort de închiriat să fie utilat complet. Pentru a cosmetiza și mai mult acest serviciu, compania a pus la dispoziția clienților și serviciul de aranjamente florale. În funcție de dorințe, un specialist o să aibă grijă să cosmetizeze spațiul cu flori proaspete, atent spilcuite.
Serviciul de catering este împărțit în mai multe secțiuni pentru a corespunde cu cerințe multiple. Pentru doritori, Vasile Stan Events Planner deține bucătari proprii care oferă 3 meniuri gustoase și diversificate la prețuri accesibile. Pe lângă acesta, este disponibil și serviciul de candy bar cu cele mai savuroase prăjituri și dulciuri în mijlocul cărora tronează o fântână de ciocolată. Pentru iubitorii de fructe, Vasile Stan Events Planner oferă serviciul de sculptură în fructe care o să fie un adevărat colț delicios și sănătos.
O petrecere nu este petrecere dacă nu se termină cu un porc la proțap sau un berbecuț la proțap. Bucătari aleși au grijă ca din timp să prepare un porc gustos pentru un eveniment cu fast sau un berbecuț fraged, bine condimentat. Desigur, pentru petrecerile corporate și nu numai, Vasile Stan Events Planner pune la dispoziția clienților și serviciul de bufet suedez cu zeci de preparate gustoase din ingrediente proaspete.
Vasile Stan Events Planner are grijă și de ținute, având separat serviciul de rochii de seară pentru doamnele prinse pe nepregătite, dar și serviciul de photo corner pentru ca doamnele, domnișoarele și domnii să își pună în evidență ținutele dichisite.
Vasile Stan Events Planner, compania pe care te poți baza
Munca și pasiunea pentru acest domeniu de crearea evenimente au dus la creșterea acestei companii și la evoluția acesteia. Vasile Stan Events Planner a avut grijă să facă față schimbărilor întâmpinate în acest domeniu, dar și cerințelor clienților diversificate, uneori chiar nebunești.
Vasile Stan Events Planner stă la dispoziția oamenilor de pe întreg teritoriu al României. Pentru mai multe informații puteți să contactați echipa la numărul de telefon 0763 547 733 sau la adresa de email office@petrecerilacort.ro ori pe site-ul oficial petrecerilacort.ro.