Tușnad Gastro Blues Festival. Program și pensiuni participante

DESCOPERĂ! – valorile naturale și culturale…GUSTĂ! – din preparatele tradiționale…ÎNCEARCĂ! – activități ce oferă trăiri autentice…din destinația ecoturistică Băile Tușnad și împrejurimile

„Tusnad Gastro Blues Fest 2020” este un eveniment organizat în premieră, al cărui motor este dorința de a promova atât blues-ul, un gen muzical apreciat de publicul elitist, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală. 10 bucătari profesioniști vor găti, timp de 3 zile, în 10 restaurante și pensiuni din stațiune. Ca și temă a fost aleasă „redescoperirea gusturilor de altă dată”, bucătarii putând să dea frâu liber imaginației și să gătească tot ceea ce doresc pe această temă.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

19 martie 202012:30 Servirea și savurarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari          Locația: *Restaurantele participante18:00 Degustare de vinuri19:30 Concerte blues:          QUO VADIS (RO)          SEAN CHAMBERS (SUA)00:00 JAM SESSION (SUA, BE, RO)          Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”20 martie 202012:30 Servirea și savurarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari          Locația: *Restaurantele participante18:00 Degustare de vinuri19:30 Concerte blues:          CATFISH (BE)          BLUESCORE (SUA, RO)00:00 JAM SESSION (BE, SUA, RO)          Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”21 martie 202012:30 Expoziţie cu degustarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari          Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”17:00 Degustare de vinuri18:30 Concerte blues:          BERTI BARBERA & NICU PATOI (RO)          NIGHTLOSERS (RO)          AG WEINBERGER (RO, HU)00:00 JAM SESSION (BE, SUA, RO. HU)          Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”

*Restaurantele participante:COMPLEX SARACOMPLEX ANNAHANUL SECUIESCHANUL HOTARUL CIUCULUIHOTEL O3ZONEHOTEL CIUCAȘPENSIUNEA IRISPENSIUNEA SZENT KRISTÓFPENSIUNEA OLTPENSIUNEA VIKTORIABiletele sunt disponibile online pe entertix.ro, iabilet.ro sau fizic, în hypermarketurile Carrefour, librăriile Carturești și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

REDESCOPERĂ BĂILE TUȘNAD ȘI ÎMPREJURIMILE:ecoturism și wellness
singurul lac vulcanic din sud-estul Europei: Lacul Sfânta Ana;sute de izvoare de ape minerale pentru băut și îmbăiat;observatoare de urs realizate de unul dintre cei mai renumiți fotografi de natură din lume;locul unde s-a reîntors și castorul (Castor fiber);mâncare secuiască ca la mama acasă;porțile de lemn și bisericile fortificate, simboluri ale culturii secuiești;multe opțiuni de recreere activă
Mai multe detalii despre cum poți să-ți planifici o vacanță ecoturistică în România: www.eco-romania.ro