System Innovation Customer Meeting and Lunch 2019

Pe 17 Aprilie, peste 30 de clienţi şi prospecţi au fost alături de noi la Hotel Sheraton, pentru câteva ore de networking şi interacţiuni offline. Am avut ocazia să ne cunoaştem mai bine, mai ales că au participat atât clienţi din Transilvania cât şi câţiva membri ai echipei noastră de la Cluj Napoca.  Câştigul principal este schimbul de experienţa între persoane care au depăşit provocări similare în proiecte sau care urmează să înfrunte astfel de provocări.
Complementar, am discutat despre noutăţile tehnologice din următoarea versiune a sistemului ERP SAP Business One, care va fi disponibilă spre finalul anului, dar şi cum arată peisajul securităţii Cibernetice din România. Acest subiect a fost abordat cu ajutorul partenerilor de la BitDefender, care au încercat să facă o conexiune între principalele tipuri de ameninţări (ransomware şi DDOS fiind printre cele mai agresive) şi riscurile operaţionale la care se expun companiile care ignoră regulile de bază în protecţia datelor şi asigurarea backup-ului.
O temă care nu putea să lipsească a fost “Robotic Process Automation – Beneficiile utilizării roboţilor software”, care a evidențiat cu precădere scenariile reale de utilizare a roboţilor software UiPath şi System Innovation, atât în proiecte de Sap Business One cât şi în implementări independente.  Dacă sunteţi interesaţi de RPA puteţi vedea prezentarea lui Ciprian Condur de aici sau puteţi viziona toate videoclipurile pe contul nostru de YouTube.
Pentru imagini de la eveniment accesaţi pagina de Facebook a System Innovation, unde de altfel ne puteţi trimite şi opinii despre cum să îmbunătăţim calitatea interacţiunilor pe viitor.
Speram că a fost un timp investit cu folos şi ne revedem la următoarea ediţie.