Studioul inSIGN a fost ales de Radisson Blu să realizeze noul concept de design interior

0
81

Misiunea studioului inSIGN este aceea de a contribui la crearea unui concept nou, fresh și în acord cu tendințele internaționale de design interior pentru renumitul hotel Radisson Blu, respectând în același timp cerințele manualului de branding.
Alegerea celui mai potrivit studio în proiectul Radisson Blu s-a făcut în urma unei preselecții riguroase, în care inSIGN a fost în competiție cu studiouri naționale, dar și cu mari companii internaționale cu tradiție. Echipa inSIGN a câștigat preselecția datorită ideilor creative și inovatoare, calității excepționale a proiectării 3D și a portofoliului reprezentativ pe care compania Noblesse Group International îl deține.
Echipa inSIGN a finalizat cu succes etapa de dezvoltare și implementare a conceptului pentru cameră, amenajând inclusiv 2 modele de referință pentru camerele mokup. Specialiștii companiei au acordat o atenție deosebită elementelor decorative și detaliilor folosite în design precum lemn furniruit esență Makassar, tapet textil cu reflexii de mătase pentru pereți, cuprul ca finisaj nobil, iluminatul design și placările mari de 3 m folosite în băi.
Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel internațional, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs „The International Hotel & Property Awards 2020” din Marea Britanie.
 “Acceptarea companiei noastre ca și studio de design interior pentru lanțul hotelier Radisson Blu este o recunoaștere a competențelor creative și tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaționale. Eforturile echipei se reflectă în proiecte mari, complexe, în care obținem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.
Tematica acestor camere de hotel pornește de la stilul contemporan cu accente luxury. De mare impact vizual sunt elemente precum fototapetul ca background pentru pat obținut din fotografii relevante cu Bucureștiul și care formează chipul unei femei stilizate, tablourile și alte opere de artă aparținând artiștilor din portofoliul Fusion Arts – agenția de artă a Noblesse Group International.
 “Colaborarea cu compania Radisson Blu ne oferă o experiență bogată și provocări din ce în ce mai mari. Prin această amenajare am vrut să maximizăm valorile internaționale de confort și estetică pe care acest lanț hotelier le reprezintă, aducând totuși un “touch” local în decor prin decorațiunile alese care să-l diferențieze.”, a mărturisit Alessandro Lusito, arhitect de interior și manager partner al studioului inSIGN.
## 
Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International
Studioul inSIGN by Noblesse Group International oferă servicii complete de arhitectură și design interior pentru proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații comerciale, sedii de companie și office-uri. Reunind designeri și arhitecți talentați, cu referințe impecabile și cu pasiune în ceea ce fac, echipa inSIGN dezvoltă și implementează cu succes proiecte de design interior din țară și străinătate.
Studioul inSIGN este membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume.
Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, și au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaționale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.
Anul acesta, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de BUILD Magazine din Marea Britanie.
Contact:
www.studioinsign.ro
www.noblesse-group.com
Adresa: Str. Sfinților nr. 7, sector 2, București, România
Tel.: 0749 280 796
E-mail: marketing@noblesseinteriors.com