Recomandări și oferte din Republica Dominicană și Mexic

0
40

Așadar, cu această ocazie, am decis să-ți propun două destinații de vacanță spectaculoase și exotice din Caraibe! 
Vacanță exotică în Republica Dominicană
Te vei bucura de plaje cu nisip fin și alb și de ape turcoaz. Având peste 1600 de kilometri de coastă și peste 400 de kilometri de plaje senzaționale, Republica Dominicană se află în topul vacanțelor exotice. Mai ales, în rândul turiștilor din România. Punta Cana este principala zonă de atracție turistică și te va încânta atât ca peisaje cât și ca excursii și activități.Sporturi nautice, snorkeling cu delfinii, jeep safari, Festivalul Insulelelor Caraibe , într-o croazieră de-a lungul coastei Bavaro sunt doar câteva dintre activitățile cele mai atractive din Republica Dominicană.
Vacanță exotică în Mexic
Cunoscută pentru frumusețea naturii dar și pentru mai multe oportunități de excursii și explorări, Mexic te va impresiona. Indiferent dacă ai mai fost în țări exotice sau nu, Cancun sau Riviera Maya sunt două destinații care te vor impersiona. În Mexic, vacanța ta va fi o aventură continuă.Mexic este genul de loc care găzduiește toate tipurile de vizitatori. Stațiunile de răsfăț din Riviera Maya cu plajele sale impresionante îşi aşteaptă turiştii iubitori de mare, soare şi plajă. Iar poprul mexican este reprezentativ pentru tot ce se petrece într-o vacanță aici. Oamenii de aici vor da gustul sejurului tău în Mexic.
Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?
Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.
Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!