Organizați în mod periodic excursii sau evenimente importante?

0
263

Orice companie profesionistă care își desfășoară activitatea în domeniul turismului sau în domeniul organizării de evenimente speciale, are nevoie de servicii europene de inchirieri microbuze și autocare sau de servicii profesionale de transport.

Companiile interesate pot apela cu încredere la serviciile oferite de compania TRANSCAR SRL. Este vorba despre o companie care are peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor de transport moderne și a celor de închirieri. Parcul auto al acestei companii este foarte bine dezvoltat și este format din autocare și microbuze foarte moderne și sigure, de tip Mercedes, Isuzu, Iveco, Volvo, etc.

Compania are puncte de lucru deschise în mai multe localități din țară, precum și în București: Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Ilfov. Orice persoană sau companie care are sediul în apropierea uneia din aceste localități, poate solicita oferta de preț pentru serviciile incluse în portofoliul companiei TRANSCAR SRL.

Servicii europene de închirieri autocare și microbuze

Serviciile de inchirieri autocare și microbuze sunt disponibile atât pentru transportul grupurilor de adulți cât și a celor de copii. Autocarele sunt dotate cu instalații foarte moderne de iluminat, cu instalații de sonorizare și chiar și cu toalete on board și aer condiționat. Pot realiza transportul turiștilor în condiții excelente pe orice distanțe, în orice localitate din România sau din străinătate.

Toate mașinile din dotarea companiei sunt verificate în mod periodic și sunt foarte sigure. Șoferii au multă experiență și sunt foarte amabili și prietenoși cu pasagerii. Autocarele companiei pot fi închiriate și de către persoanele fizice care organizează un eveniment important în familie: nuntă, botez, petrecere aniversară, petrecere de absolvire, onomastică, logodnă, etc.

Vă recomandăm să solicitați, de asemenea, oferta pentru servicii de inchirieri microbuze Bucuresti pentru transportul persoanelor la sau de la aeroport.  

Servicii europene de transport Datorită experienței îndelungate și datorită dotărilor, TRANSCAR SRL pune la dispoziția oricărei companii interesate servicii de transport în străinătate sau în România în interes ecumenic sau în interes de afaceri. De asemenea, în oferta companiei mai sunt incluse și serviciile de transport copii la școală și servicii de transport angajați. Nu contează deloc numărul de angajați pe care îl are compania dumneavoastră.