Muzică de foarte bună calitate pentru nuntă!

0
340

            Pentru ca un eveniment deosebit să fie un succes incontestabil, aveți nevoie de câteva recomandări importante! În primul rând, aveți nevoie de o locație frumos amenajată, de personal foarte amabil și experimentat. Apoi, aveți nevoie de o formație cu un repertoriu variat care să creeze o atmosferă foarte plăcută pentru invitați.

            Recomandarea noastră

            Lucian Band este o formație profesionistă, înființată în urmă cu 20 de ani. Poate participa, practic, la orice tip de eveniment de genul nuntă, botez, petrecere aniversară, petrecere pentru absolvire, cocktail, festival, etc. Membrii formației au susținut concerte nenumărate atât în țară cât și în străinătate. Și au avut mult SUCCES!

            Cei doi fondatori Gina și Lucian sunt absolvenți ai Academiei de Muzică din România. Aceștia au decis în urmă cu 20 de ani să înființeze această formație pentru a ajuta oamenii să își sărbătorească într-un mod aparte, cele mai importante evenimente din viața lor.

            Un lucru frumos și de apreciat, pentru care îi felicităm!

            Oferta formației Lucian Band

            Pentru că cei doi fondatori au pregătire muzicală foarte înaltă și pentru că au și acumulat foarte multă experiență până acum, oferta este foarte interesantă! Aveți posibilitatea să alegeți tipul de pachet care vă avantajează cel mai bine. Există soliști vocali de muzică ușoară, soliști vocali de muzică populară, interpreți la orgă, vioară, acordeon, etc.

            Puteți opta inclusiv pentru un experimentat DJ, dacă evenimentul nu este deosebit de mare. Lumini moderne, instalații de sonorizare, fum ușor pentru ringul de dans, microfoane profesionale, boxe imense… sunt doar câteva repere pe care le puteți lua în considerare înainte de a semna un contract pentru astfel de servicii.

            Pe site-ul formației LucianBand.ro veți găsi foarte multe alte lucruri interesante care va pot fi utile despre această formatie nunta, celebră în București și în multe alte județe importante din sudul țării.

            Chiar dacă evenimentul dumneavoastră va avea loc în altă regiune a țării, vă recomandăm să discutați totuși cu cineva din cadrul formației, pentru că deplasarea nu cred ca va fi o problemă, dacă timpul o va permite.

            Condițiile principale ale colaborării sunt postate tot pe site-ul formației. De asemenea, tot aici, veți găsi filmări de la alte evenimente, precum și toate melodiile din repertoriul formației. Este vorba despre melodii internaționale foarte cunoscute, muzică de petrecere, muzică populară, muzică ușoară românească, muzică grecească, italienească, armenească, turcească, sârbească, valsuri, tangouri, muzică jazz, de cafe-concert, etc.

            Nu este deloc un lucru deplasat să stabiliți și data unei audiții. Este cea mai bună metodă de a afla dacă o astfel de formație vă poate ajuta să organizați la nivel de perfecțiune evenimentul respectiv.

             Cu ocazia acestei audiții, puteți fixa și un foarte bun pret formatie nunta Bucurestipentru pachetul de servicii ales.               

Vă dorim petrecere frumoasă și …. muzică bună pentru evenimentul dumneavoastră!