Module de Ofertare simplificata pentru magazinele online realizate de Creative Ones

0
284

Ce implica mai exact acesta simplificare?
                  Unul dinre magazinele online care are implementat acest modul este Magazinul online de panouri solare si sisteme fotovoltaice Ecosolaris. In cosul de cumparaturi va aparea butonul Oferta. Acest buton apare doar cand cineva este logat in admin-ul magazinului online. Pentru clienti si vizitatori acest buton nu apare, deci nu incurca pe nimeni, ba din contra, il ajuta pe administratorul magazinului online sa faca o oferte personalizate discutand cu clientii la telefon sau in orice alte circumstante.
                   Navigand si construind o oferta, se traduce prin faptul ca am discutat deja cu clientul, ii cunoastem nevoile, avem deja proiectat în mintea noastra ceea ce trebuie sa ii propunem in oferta si adaugam aceste produse in cos. Dupa ce am incheiat acest proces, apasam pe butonul oferta si se genereaza automat un PDF oficial, cu antetul firmei si cu produsele selectate anterior si adaugate in cos.
                   Foarte important este faptul ca, acesta va fi inregistrat si intr-o zona de Oferte in panoul de administrare. Exista posibilitatea sa selectam moneda in care sa ofertam, iar preturile se vor schimba automat, sa scriem de mana numele beneficiarului, sa schimbam data si ora ofertei, putem sa aranjam ordinea produselor pe oferta, sa schimbam numarul de zile de valabilitate a ofertei sau termenul de livrare. De asemenea, se poate sa modificam direct din aceasta zona preturile fiecarui reper sau sa adaugam un discount la pretul total, acesta adaugandu-se imediat.
                    Ultimul pas il reprezinta crearea ofertei prin Genereaza PDF ce poate fi salvat si trimis pe e-mail, iar mai apoi, trimiterea e-mail-ului direct din platforma magazinului online se realizeaza automat. Aici avem posibilitatea sa bifam daca includem in e-mail si prezentarile pe care le au atasate produsele, sa schimbam subjectul e-mailului, sa adaugam adrese de e-mail si sa compunem un text de inaintare.
                   Apasand Trimite, va pleca e-mail-ul direct din platforma noastra de magazin online catre e-mailul partenerilor mentionati
        Am prezentat acest modul de ofertare de pe platforma de magazin online a Shop Ecosolaris. Aceasta este utilizata cu succes de către partenerii nostri iar feedback-ul este pozitiv.
Mai jos se poate vizualiza prezentarea unei alte metode de ofertare pentru magazinele online pe care le-am creat pentru clientii nostri. Exemplul de mai jos este pentru clientul Aquabiz.
Pentru mai multe detalii despre realizarea aplicatiilor software la comanda, vezi aici.