Love your body – luna iubirii te inspira sa-ti iubesti trupul si sa alegi un fotoliu Masatto

0
191

Orice fotoliu cu masaj din gama Masatto inseamna o sansa in plus pentru a castiga sau mai bine spus recastiga starea de bine. Pentru ca sunteti impovarati de munca, pentru ca lipsa de timp liber de calitate isi spune cuvantul, pentru ca traim pentru a avea o viata mai buna si mai fericita, insa uneori deviem de la cauza si uitam de noi. Iar in luna iubirii Masatto are si oferte speciale!
Testati gratuit si incercati senzatii noi!
Mentinem si acum oferta testarii gratuite. Este ocazia perfecta sa ne cunoastem, sa descoperiti adevaratul univers al relaxarii, pe merit si la inaltimea asteptarilor pentru omul modern. Va asteptam in Casa Masatto sau in orice showroom din tara pentru a testa gratuit orice fotoliu de masaj. Iar pentru un rasfat maxim, pentru a va da ocazia de a vedea cum sta un fotoliu Masatto in propria casa putem trimite echipa la domiciliu. 30 de zile gratuit, in care testati pentru a fi convinsi de tipul de fotoliu dorit.
Love yourself!
Predicam despre iubire si cat de inaltator este acest sentiment. Nu trebuie sa uitam insa ca iubirea de sine este startul pentru a intelege si a iubi deplin pe cei de langa noi. Iubirea poate lua atat de multe forme! Asadar va recomandam sa va pretuiti mai intai pe sine si mai apoi pe ceilalti. Va invitam sa descoperiti arta masajelor, terapia de care puteti beneficia acasa, fara prea mult efort.
Elegante, cu linii fine si detalii care le fac speciale, cu mecanisme complexe in spate, fotoliile de masaj de la Masatto sunt terapeutul pe care il meritati si care va rasfata. Bellatrix, fie Divina sau Thai, o alegere excelenta este cea a fotoliului care va poate oferi masaje complexe in timp optimizat si are functii pe placul vostru si al nevoilor voastre.
Oferta lunii o puteti solicita din pagina noastra oficiala.
Contact:
contact@ masatto.ro
+40 735 518 967