La RCA-Ieftin.ro poți încheia orice asigurare online. Găsești de la CASCO, pana la calculator asigurare locuinta!

0
218

O poliță de asigurare online este un contract care despăgubește o persoană sau o organizație pentru pierderile acoperite în baza celor stabilite. Companiile de asigurări investesc în siguranță fondurile investite de asigurați, astfel încât să poată crește și să plătească atunci când există o cerere.
Scopul unei asigurări este acela de a gestiona modalitatea în care un potențial risc poate afecta viața unui individ, indiferent că riscul face referire la viața, locuința sau mașina acestuia. A încheia o asigurare online presupune, în fapt, transferarea costului unei potențiale pierderi către o companie de asigurări în schimbul unei taxe. Schimbul se face pentru asigurarea costurilor provocate de aceste pierderi, vătămări, ori dezastre ce pot apărea inevitabil în viață. 
RCA-Ieftin.ro vine în întâmpinarea tuturor indivizilor ce doresc să încheie o asigurare online și să evite multiplele drumuri și timpul pierdut la sediile diverselor companii asiguratoare. RCA-Ieftin.ro propune servicii de brokeraj pentru aproximativ toate tipurile de asigurări pe care le poți încheia, de la CASCO, RCA, la asigurare locuință și asigurare medicală de călătorie. 
Ce presupune încheierea unei polițe de asigurare online la RCA-Ieftin.ro?
Indiferent că alegi să închei o asigurare online pentru mașina ta: RCA sau CASCO, ori poate dorești să îți asiguri căminul, pe RCA-Ieftin.ro poți afla oricând la ce prețuri să te aștepți, întrucât platforma integrează un calculator integrat pentru fiecare tip de asigurare online. 
Spre exemplu, pentru a afla prețul pe care îl ai de plătit pentru a garanta siguranța căminului tău în caz de dezastre naturale sau pagube provocate inevitabil, poți introduce toate datele despre locuința ta în cadrul câmpurilor unui calculator asigurare locuinta! În acest fel, vei știi ce bani să aloci acestui tip de asigurare online și nu vei mai pierde timp încercând să găsești o asigurare ieftină.
Cum se încheie un CASCO la RCA-Ieftin.ro?
Diferența pe care RCA-Ieftin.ro o propune pentru șoferii care doresc să încheie o poliță de asigurare online pentru mașina lor, este faptul că pot cumpăra un CASCO la preț de RCA.
„Am gândit o asigurare CASCO în care suma asigurată este de 45.000 lei, ceea ce e mai mult decât suficient, dauna medie fiind de aproximativ 2000 euro. În această poliță, sunt incluse accidentele de circulație din vina ta, cât și toate fenomenele naturale!”, declară specialiștii RCA-Ieftin.ro.
În baza datelor introduse de tine în cadrul calculatorului CASCO, vei afla ofertele de preț pentru tine și mașina pe care vrei să o asiguri. Iată care sunt datele șoferului și ale mașinii pe care trebuie să le completezi pe platforma celor de la RCA-Ieftin.ro:
Informațiile despre șofer
– data obținerii permisului auto
– localitatea
– CNP-ul
– categoria socială în care te încadrezi (pensionar, bugetar, student, șomer)
Informațiile autovehiculului asigurat
– seria de șasiu
– marca
– modelul
– tipul de combustibil folosit
– puterea motorului
– capacitatea cilindrică
– seria cărții auto (CIV)
– masa maximă autorizată
– numărul de locuri
– anul de fabricație
Calculator asigurare locuinta 
În primul rând, este important de menționat că în România există două tipuri de locuințe: A și B. Ulterior, după ce identifici care tip de locuință este cel pe care tu îl ai, poți folosi platforma de calculator asigurare locuinta pusă la dispoziție de site-ul RCA-Ieftin.ro pentru a afla cât te costă o asigurare obligatorie de locuință și cât te costă una facultativă.

Despre RCA-Ieftin.ro/Pint.ro Broker de Asigurare SRL
Pint.ro Broker de Asigurare SRL/RCA-Ieftin.ro este o companie intermediară de asigurări (auto, locuință, medicală de călătorie) înscrisă în Registrul Brokerilor sub numărul RBK-569 și autorizată de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor – CSA (după noua denumire Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF) prin decizia nr. 376/18.05.2009 și are ca obiect principal de activitate intermedierea de asigurări (cod caen 6622).
RCA-Ieftin.ro a luat naștere în anul 2006 și se află în slujba șoferilor care își doresc să afle ușor tariful asigurării pentru mașina, locuința sau asigurarea medicală de vacanță. Misiunea lor este să pună omul înainte de orice.