Hota chimica cu filtru de carbune

0
47

Cum functioneaza acest tip de hote chimice? Filtrul de carbune din dotare ajuta la curatarea eficienta a aerului, fiind special conceputa pentru a oferi rezultate cat mai precise. La baza lui sta carbunele activ, care desigur a fost prelucrat cu substante speciale de natura chimica.
Precisa este un furnizor autorizat de hote chimice cu filtru de carbune, dar si in alte modele care indeplinesc acelasi scop, produse de nume consacrate pe aceasta nisa. Specificatiile tehnice ale celor disponibile pe www.precisa.ro ii pot ajuta pe cei care se orienteaza dupa un astfel de produs sa realizeze o achizitie rentabila si cu functionare de durata. Mai jos regasesc cei interesati cateva mentiuni de caracteristici ale acestor aparate dedicate laboratoarelor de specialitate, farmaceuticii si spatiilor industriale diverse.
Hote chimice cu filtru de carbune, pentru absorbtia optima a aerului
In cazul acestora, procesul de filtrare se realizeaza prin absorbtia aerului, fie printr-unul, fie prin mai multe filtre ce prezinta o eficienta crescuta.
In functie de necesitate, cei interesati pot alege hota chimica dupa performantele indeplinite, cele specifice ventilatoarelor din dotare, dar si sistemului pe care il inglobeaza. Sunt modele cu un ventilator, respectiv cu doua sau mai multe ventilatoare. Modelele de la Precisa.ro dispun de afisaj digital cu touch screen, sistemul de control este cu microprocesor, au suprafata de lucru din otel inoxidabil si sunt completate de temporizator pentru numarul de ore de functionare.
In functie de nevoile fiecarui spatiu, acestea pot varia ca dimensiuni externe, dar si dimensiuni de lucru, variind ca atare in greutate. Alimentarea se realizeaza prin priza, montarea fiind pe carcasa hotei. Informatii despre nivelul de zgomot al fiecarui astfel de echipamente, precum si despre alte astfel de caracterisici pot fi solicitate direct celor de la Precisa.
Cat despre standul dedicat, acesta poate fi folosit de cei interesati, insa este o varianta optionala. La cerere, hota poate fi furnizata cu sau fara acesta.
Hotele chimice sunt o necesitate in cadrul unitatilor specializate, fiind special concepute in dimensiuni compacte pentru a putea fi instalate si in spatiile reduse. In acest mod vor elimina cu succes riscurile de hazard chimic, deci spatiile vor fi conforme cu legislatia in vigoare.
Cei care nu dispun de cunostintele necesare pentru a realiza o alegere documentate in acest sens, pot solicita asistenta specialistilor Precisa atat inainte, cat si post achizitie. Cei interesati beneficiaza si de alte servicii profesionale din partea expertilor – service dedicat, consultanta si asa mai departe. Pe precisa.ro pot afla detalii complexe vizavi de produse si serviciile conexe disponibile.