Este bine să apelăm la serviciile unui antrenor personal de inot?

0
42

Unele persoane susțin faptul că, un antrenor personal este .. “ exact omul de care avem nevoie pe perioada unei călătorii”. Această călătorie poate fi începutul unui nou stil de viață, începutul unor antrenamente pentru recuperare locomotorie, pentru slăbit, pentru tonifiere musculară sau pentru învățarea sau practicarea unui sport, chiar și la nivel de performanță.

            Nu numai copiii au nevoie de sprijinul și sfaturile unui antrenor personal. Chiar și adulții se pot bucura de sprijinul și priceperea unui bun antrenor personal. Unii consideră acest lucru un…moft!!

            În realitate, nu este deloc așa! Putem obține rezultate mult mai bune, într-un timp mult mai scurt, dacă suntem îndrumați de către o persoană cu experiență. Apoi, vor exista perioade dificile când dorința de a renunța va fi foarte mare. Atunci, intervenția antrenorului personal va fi decisivă, credem noi!!

            Dacă doriți să învățați copilul să înoate sau dacă doriți să practice acest sport la nivel de performanță, atunci, este foarte recomandat să apelați la serviciile unui foarte bun antrenor personal, de la care poate învăța foarte multe lucruri în mod profesional precum și lecții de viață.

            Pe site-ul inot-sport.ro sunt postate toate informațiile necesare despre felul în care vă puteți înscrie inclusiv dumneavoastră la cursuri inot adulti. Aceeași firmă oferă și cursuri de înot pentru copii precum și cursuri de gimnastică acvatică de tip Aqua Gym.

            Unde se desfășoară orele de curs?

            inot-sport.ro are contracte încheiate cu cei mai buni antrenori, foști sportivi de performanță și cu cele mai moderne bazine situate în orașul București.

            Condițiile de înot sunt foarte bune, bazinele foarte moderne, sigure și curate. Este vorba despre modernul bazin Olimpia din cadrul complexului cu același nume, de frumosul bazin al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila și de bazinul Școlii Nr.25 care a fost și recent renovat și chiar modernizat.

            Temperatura apei este foarte plăcută, concentrația clorului și PH-ul apei în limite normale.

            Bazinul Olimpia este situat pe Șoseaua Iancului la nr. 128A. Aici sunt organizate cursuri de inițiere înot, perfecționare și performanță în natație și polo. Cursurile sunt atât pentru copii cât și pentru adulți. Tot aici puteți contracta și servicii oferite de antrenori personali. Toate detaliile și oferta completă de prețuri sunt postate pe site!!

            Bazinul Universității Carol Davila este situat pe B-dul Eroilor Sanitari Nr. 8, în apropierea Spitalului Municipal. Aici persoanele pasionate de acest spot pot înota chiar și în absența unui antrenor. De asemenea, sunt organizate cursuri inot copii și cursuri de înot pentru adulți, cursuri de perfecționare și performanță în natație și polo. Și aici aveți posibilitatea de a solicita un antrenor personal atât pentru dumneavoastră cât și pentru copii.

            Bazinul Școlii Nr. 25 este un bazin unde pot înota persoane de toate vârstele, inclusiv persoane cu dizabilități. Tot aici sunt organizate și cursuri de gimnastică acvatică Aqua Gym.

            Bazinul se află situat la etaj. Are 5 culoare pentru înot, fiecare având 2,5 m lățime. La acest etaj există și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea bazinului este de 60 de persoane, temperatura apei este cuprinsă  între 26-28 grade Celsius. Apa este tratată chimic pentru a respecta normele de igienă și sănătate publică.

            După renovare, bazinul a fost dotat cu instalații de sonorizare foarte moderne și cu instalații de iluminat. Rețineți faptul că, aici se pot organiza cursuri de înot și după lăsarea serii.