Descopera beneficiile cremei Anti-Aging de la Biounique

0
291

Pentru fiecare persoană, timpul aduce propriul set de probleme. Îmbătrânirea este un proces natural, dar poate fi întârziat prin aplicarea de produse anti-îmbătrânire. În cele mai multe cazuri, primul gând care ne vine în minte atunci când auzim cuvântul „anti-îmbătrânire” este botox și chirurgia plastică. Vestea bună este că acum există multe soluții la această problemă, iar una dintre acestea este crema anti-aging Biounique.

Acest produs a fost creat pentru persoanele care doresc o soluție mai naturală la problemele lor de îmbătrânire. Are o formulă cu ingrediente active și nu conține parabeni. Utilizând crema anti-imbatranire fata, vei observa diferite beneficii asupra pielii, de la reducerea uscăciunii, promovarea hidratării și îmbunătățirea fermității pielii, până la reducerea ridurilor, creșterea elasticității pielii, dar și stimularea producției de colagen. De asemenea, este de menționat faptul că această cremă garantează rezultate pe termen lung, deoarece conține ingrediente ce sunt cunoscute pentru proprietățile lor de regenerare celulară.

Produsul îți hrănește pielea și o protejează de agresorii externi, fiind o modalitate bună de a obține o piele mai fermă și netedă, pe care o vei îndrăgi instant. Formula sa asigură o hidratare profundă a pielii, ceea ce va ajuta la obținerea unui aspect tineresc prin încetinirea procesului natural de îmbătrânire a celulelor pielii. Pe lângă acestea, se poate observa și prevenirea degradării colagenului, dar și un tonus facial mai bun. Toate beneficiile se datorează și conținutului ridicat de vitamine și antioxidanți pe care crema antiriduri le are.

Ingredientele cheie ale cremei și proprietățile miraculoase ale acestora

Peptidele de tip 5 – au rol de stimulare a producției de colagen, dar, de asemenea, contribuie la păstrarea acestuia în cea mai bună stare. Totodată, aceste peptide sunt responsabile pentru îmbunătățirea elasticității, fermității și reducerea dimensiunii porilor.

Peptide de tip 8 – benefice pentru diminuarea ridurilor, acționând asupra profunzimii acestora, prevenind formarea altora noi. Au un efect relaxant asupra tensiunii faciale.

Coenzima Q10 – folosită în majoritatea cremelor anti-aging, este ingredientul care are grija de prevenirea degradării colagenului, având proprietăți anti-rid și anti-îmbătrânire. Pe lângă aceste avantaje, coenzima Q10 este un element antioxidant, ajutând și la refacerea barierii pielii.

Acidul hialuronic – masa sa moleculară mică are capacitatea de a penetra straturile profunde ale pielii, umplând ridurile adânci. De asemenea, acidul hialuronic este cunoscut pentru efectele sale de hidratare.

Lift – efect – are menirea de a netezi ridurile, contribuind și la hidratarea pielii.

Acmella – acționează asupra tonusului pielii, generând efecte asupra pielii lăsate.

Vitamina E – puternic antioxidant ce previne îmbătrânirea pielii, având și rol de emoliere.

Uleiul de Avocado – are rol de hrănire a pielii datorită conținutului bogat de vitamine și acizi grași.

Uleiul de Șofrănel – regenerează pielea, îi oferă emoliere, însă are și proprietăți anti-rid.

Pentru rezultate vizibile, se recomandă folosirea zilnică a cremei, dimineața, după procesul de curățare a tenului. Toate ingredientele, pe lângă capacitatea de diminuare a ridurilor, au beneficii multiple asupra tenului, lăsându-l neted, fin. Elasticitatea și fermitatea sunt vizibil îmbunătățite, iar vitaminele și antioxidanții care se regăsesc printre elementele conținute de crema anti-aging luptă împreună pentru a ajuta în prevenirea semnelor de îmbătrânire.