De ce să alegi un mozaic foto pentru evenimentul tău

0
335

Evenimentele de succes sunt cele care îmbină într-un mod armonios tradițiile și obiceiurile noastre cu noutățile care atrag privirile tuturor. Invitații la un eveniment, fie că vorbim de nuntă, botez, aniversare sau alt tip de petrecere, se simt cel mai bine atunci când evenimentul vine cu acest mix între tradițional și noutate. Pentru a ieși în evidență cu organizarea unui eveniment, trebuie să gândești surprize deosebite pentru invitați, eventual unele pe care încă nu le-au mai văzut la nici un alt eveniment. Acest lucru asigură că va fi un eveniment memorabil, despre care se va povesti mult timp. Atunci când surpriza pentru invitați le oferă acestora posibilitatea să ia acasă și să păstreze o amintire de la eveniment, este cu atât mai frumos.

Ce este mozaicul foto

Mozaicul foto se formează din câteva sute de fotografii tipărite una lângă alta. Împreună, aceste sute de fotografii așezate una lângă alta formează o imagine nouă. Doar dacă te depărtezi câțiva metri de perete observi această imagine surpriză – mozaic foto. Dacă ești lângă mozaic, nu mai vezi imaginea mare, ci admiri fiecare fotografie în parte. Va fi o surpriză pentru toată lumea, și pentru invitați și pentru organizatori să descopere imaginea formată pe mozaic.

Dar de unde obținem fotografiile de la eveniment, cele ce vor compune mozaicul? Foarte simplu. În primul rând de la cabina foto instalată la eveniment. Un furnizor de cabină foto nunți și botezuri este compania WhatTheFoto. Un asistent din partea acestei companii va realiza fotografii invitaților la eveniment și le va tipări. O altă sursă de poze pentru mozaicul foto este fotograful oficial al evenimentului. Apoi se pot folosi la mozaic și fotografiile realizate de invitați cu mobilul: aceștia fac fotografii pe care le trimit spre tipar asistentului cabinei foto.

Surpriză pentru toată lumea

Pe măsură ce evenimentul se desfășoară, asistentul foto va tipări tot mai multe fotografii din mozaic, pe care le va lipi pe panoul de PVC. Evident că suspansul este în toi: oare ce imagine va ieși, ce vom obține pe mozaic?

Mozaicul foto este apreciat atât de invitații la nunți, botezuri și aniversări, cât și de invitații evenimentelor de afaceri. Este o idee creativa nou-nouță care îți va permite să implici invitații, să-i antrenezi la distracție, să le stârnești curiozitatea și entuziasmul.