Cum alegi cel mai bun difuzor aromaterapie

0
287

Un difuzor uleiuri esențiale bun îți va permite să alegi exact gradul de pulverizare. În funcție de locul în care așezi aparatul, este posibil să dorești o cantitate mai mică sau mai mare de aromă parfumată. Există multe modele pe piață care îți vor permite să ajustezi cantitatea și chiar și cât de des să pulverizeze dispozitivul uleiurile esențiale. Cu temporizatorul încorporat, vei putea seta cât timp să funcționeze difuzorul. Este posibil să nu dorești să pulverizeze uleiuri esențiale noaptea în timp ce dormi sau în timpul zilei când nu ești acasă, mai ales că funcționarea constantă va consuma uleiurile esențiale mult mai repede.

Nivelurile de zgomot

Funcționarea silențioasă a difuzorului poate fi importantă pentru tine, mai ales dacă nu dorești să îți distragă atenția atunci când te concentrezi sau în timp ce dormi. De asemenea, dacă un difuzor este dificil de utilizat, apa se evaporă prea repede sau trebuie curățat mai des decât o dată pe săptămână, acesta îți poate oferi o grijă în plus, ceea ce îți va crea emoții negative, mai degrabă decât invers.

Lumina de noapte

Unele difuzoare electrice pentru uleiuri esențiale pot avea, de asemenea, opțiunea de a funcționa ca lumină de noapte. Mulți oameni consideră că o lumină slabă este liniștitoare. De asemenea, copiilor cărora nu le place să doarmă în întuneric complet, le-ar putea plăcea să adoarmă cu lumina difuzorului. În funcție de model, puteți avea, de asemenea, opțiunea de a regla singur luminozitatea lămpii sau de a o stinge complet.

Cel mai bun difuzor aromaterapie

Dacă totuși întâmpini dificultăți în alegerea difuzorului potrivit, poți alege un difuzor aromaterapie Mistmatique. Arată mai durabil decât alte dispozitive, necesită doar câteva picături de ulei pentru a fi utilizat și are o rază de aromă serioasă. În plus, ai un control complet asupra profilului aromelor, presupunând că aveți un set divers de uleiuri esențiale. Ai chef de lavandă într-o zi? Vrei un amestec de citrice în continuare?  Vrei să obții cu adevărat o menta elegantă și amestecată cu condimente și eucalipt? Poți face și tu asta. Este ca și cum ai avea 10 lumânări diferite simultan, cu excepția modului că aroma este distribuită eficient în spațiu.

Clienții iubesc acest produs deoarece umple camera cu parfum și pentru că rezervorul este suficient de mare pentru a funcționa toată noaptea fără a fi nevoie să-l reumpli.  Este suficient de mare pentru a avea un volum semnificativ de apă și ulei, este liniștit și are un inel ușor pe care îl poți porni și opri după cum dorești.

De ce difuzoarele aromaterapie sunt atât de eficiente? 

În primul rând, acestea asigură distribuirea instantanee a picăturilor de particule de ulei esențial în cameră. Acest lucru oferă beneficii enorme, nu numai în tratamentul bolilor respiratorii, ci și în prevenirea acestora, precum și în reducerea răspândirii agenților patogeni din aer (bacterii și viruși), deoarece efectul antiseptic extrem de puternic, este unul dintre beneficiile terapeutice importante caracteristice ale difuzoarelor cu uleiuri esențiale. Difuzia uleiului esențial poate fi, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a ajuta la vindecarea și prevenirea simptomelor respiratorii provocate de răceli și rinită, infecțiilor sinuzale și rinitei alergice, precum și în eliminarea infecțiilor bronșice mai profunde. Un difuzor aromaterapie este cel mai sigur și cea mai ușoară modalitate de a folosi uleiurile esențiale și de a beneficia de avantajele uimitoare ale utilizării sale. Există multe tipuri dispozitive cu umidificatoare, putând alege produsul potrivit pentru casa ta.