Comunicat de presa demarare proiect granturi capital de lucru acordate imm-urilor M2

Data: 28 Decembrie 2020

Anunț Demarare Proiect „Granturi pentru capital de lucru
 acordate IMM-urilor” ENTERPRISE TRAVEL SRL

ENTERPRISE TRAVEL SRL, cu sediul în Brasov, str. Olteniei nr. 31, ap. 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J08/809/2011, CUI RO 28467708, anunță lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect  număr RUE M2-2933 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 14 decembrie 2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului ENTERPRISE TRAVEL SRL în combaterea efectelor negative ale crizei provocate de COVID-19 asupra activității societății, prin intermediul ajutorului de stat acordat.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
-menținerea sau suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 114068,40 din care : 96958,14 lei grant și 17110,26 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

ENTERPRISE TRAVEL SRL
Barsan Adrian Stefan