BebePrice.ro a lansat campania Mami cumpăra, Mami donează

Ne place să iniţiem proiecte prin care să putem construi un viitor mai bun. De aceea am lansat pe piaţă conceptul “Mai mult decât shopping”, un concept care ne conturează cel mai bine activitatea.Astfel BebePrice.ro, a lansat campania „Mami cumpără, Mami donează”, prin care redirecţionează un procent din fiecare vânzare pentru proiectele desfăşurate de către Fundaţia Alinare. Aşadar, am conceput un sistem simplu prin care părinţii, în timp ce fac cumpărături pentru cei mici, să facă şi o faptă bună.Fundaţia Alinare dezvoltă numeroase programe de integrare socială, educaţie şi consiliere pentru familiile defavorizate cu mulţi copii, oferindu-le suport şi sprijin în educaţie. Fundaţia Alinare nu rămâne indiferentă nici faţă de bătrânii nevoiaşi ai căror copii sau nepoţi poate au uitat de existenţa lor.“Scopul înființării Fundaţiei este sprijinirea familiei defavorizate în vederea reabilitării în societate, oferind copiilor și adulților șansa dezvoltării în sânul familiei, și minimalizării efectelor nocive ale mediului în care locuiesc. Beneficiarii sprijiniți de către Fundație sunt: familii monoparentale, familii nucleare, familii extinse, cu copii minori, care trec prin momente de criză socio-financiară, și/sau cu probleme medicale. Beneficiarii sunt atât persoane de etnie română cât și persoane de etnie rromă. Majoritatea părinților au un nivel scăzut de educație, media fiind de 4 clase, nu au o locuință proprie, și nu au un venit constant.” – Valerica Mârzac – Directorul Fundaţiei AlinarePotrivit studiilor, peste 6.500.000 milioane de români se află în pragul sărăciei severe şi aproximativ 1.500.000 de copii din ţara noastră trăiesc în condiţii greu de suportat.În România, rata abandonului școlar la nivel național este de 18%, principala cauză fiind starea materială a familiei care nu poate să investească în educaţia copiilor.Totodată, trebuie să ştim că, în centrele de plasament din România, trăiesc abandonate peste 54.000 de suflete.Misiunea campaniei “Mami cumpără, Mami donează” este de a asigura condițiile necesare pentru membri comunităților defavorizate. Cea mai bună soluţie pentru sărăcie, este educaţia, sub toate aspectele ei, prin care omul devine independent şi pe picioarele sale poate găsi soluţii, poate cumpăni fapte şi poate lua decizii buneNoi, cei de la BebePrice.ro, am înţeles că viitorul lor depinde şi de implicarea noastră!Nu ne vom opri aici şi ne propunem ca pe viitor să atragem de partea noastră un număr cât mai mare de parteneri din domenii conexe. Suntem deschişi la noi propuneri de proiecte şi aşteptam cât mai mulţi oameni alături de noi.Cu efort şi implicare putem construi un viitor mai bun.BebePrice.ro – mai mult decât shopping.