Avantajele halelor industriale din prefabricate din beton GEMINA

0
227

Majoritatea proprietarilor de hale industriale au preferat să aleagă o soluție ce pare mai efcientă din punct de vedere al costurilor, ignorând multe aspecte ce pot aduce beneficii mult mai mari pe termen lung, au preferat hale industriale metalice.
Mentalitatea pieței autohtone este încă dominată de principii gresite precum “lucruri ieftine”, “criteriul prețului cel mai mic”, “costul pe termen scurt” etc.
Halele industriale din prefabricate din beton, construite de Gemina Group, reprezintă soluția modernă și mult mai eficientă pentru oricine dorește să construiască spatii de producție, spații de birouri sau chiar locuințe, și iată câteva dintre avantaje:
1. Timpul de execuție al construcțiilor GEMINA este redus cu 10% până la 40%, față de cel necesar unei hale metalice.  
2. Halele industriale GEMINA permit realizarea de deschideri de mari dimensiuni în arhitectura clădirilor, necesare atunci când se dorește amenajarea unor zone de tip „open space”. 
3. Față de halele metalice, halele prefabricate din beton prezintă caracteristici duble de izolare termică.
4. Clădirile prefabricate GEMINA sunt garantate pentru cel puțin 50 de ani pentru orice tip de deteriorare.
5. Clădirile GEMINA sunt de cele mai multe ori structuri arhitecturale moderne, echilibrate, geometrizate, care pot îmbina simplitatea, soliditatea și eleganța clasică.
6. Costul de realizare a unei clădiri GEMINA este de 146-175Euro/m2, în timp ce pentru o construcție metalică, prețul este mai ridicat cu aproximativ 13%-15%, situându-se între 169 și 197 Euro/m2.
Desigur că mai sunt multe avantaje de care beneficiați la halele industriale Gemina Group așa că vă invităm să accesați site-urile noastre geminagroup.ro și gemina.ro, dar si blogul halemetalicesaudinbeton.ro.