Astăzi se lansează DEPRETER

0
291

COGNITROM lansează astăzi DEPRETER, prima clinică ONLINE de terapie a DEPRESIEI, complet accesibilă publicului, cu toate funcționalitățile, atât pentru profesioniștii din domeniul sănătății mentale, cât și pentru pacienții care au depresie .
  Clinica este deservită de psihoterapeuți și medici psihiatri, acreditați de Colegiul Psihologilor/Colegiul Medicilor din România, instruiți și licențiați pentru utilizarea metodelor online de terapie.
Beneficiul major al clinicii DEPRETER este că pacienții au acces online la evaluarea și monitorizarea stărilor depresive, și la tratamentul depresiei, fără să fie necesară prezența în cabinetul terapeutului. Clinica îmbină cu succes instrumentele psihologice acreditate cu tehnologiile IT de vârf, fapt ce ușurează procesele de terapie atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți.
Depreter este rezultatul activităților de cercetare-dezvoltare ale unei echipe interdisciplinare, condusă de prof. dr. Mircea Miclea . Clinica online este administrată de Centrul de Psihoterapie Cognitrom , din Cluj-Napoca.
 
Acces clinica și detalii suplimentare aici: www.depreter.ro.