Articolele Deco Style – povesti conturate prin alegerea unui stil personal de design interior

0
37

Un proiect de amenajare interioara ar trebui sa debuteze cu achizitionarea unor articole decorative dezvoltate in directia creativa a design-ului interior. Un jucator important pe aceasta piata este Decodepot. Varietatea articolelor ce se regasesc in catalogul magazinului este reprezentata de detaliile fine completate de armonia culorilor.
Amenajarea interioara reprezinta mai mult decat simple trucuri de infrumusetare a decorului. In functie de alegeri, stilurile difera. In orice caz amprenta personala ofera un aer original indiferent de modelele articolelor Deco Style.
Stiluri diferite in amenajarea interioara
Intr-un asemnea proiect, de amenajare interioara, creativitatea este solicitata la cote maxime. Orientarea spre domeniul estetic si dozele de inspiratie difera in randul  personalitatilor complexe.
Stilul modern
Aceasta categorie este compusa dintr-o vasta gama de componente. Punctul comun consta in simplitate. Prin urmare, decoratiunile inutile si care aglomereaza spatiul sunt evitate. Stilul modern este definit de o paleta de culori pastelate si neutre. Elementele decorative sunt in principal redate prin formele geometrice bine delimitate. Produse Deco Style in acest sens pot fi vizualizate pe Decodepot.ro.
Stilul romantic
Acest tip de amenajare isi cunoaste popularitatea in randul design-ului casnic. Se poate spune ca accentele reflecta un stil de viata in care visele se reflecta in obiecte. In principiu este un stil predominant feminin. Decoratiunile sunt inspirate din natura. Vitalitatea florilor este transpusa prin imprimeuri de diferite dimensiuni.
Stilul Art Deco
La fel ca in arhitectura, acesta este un stil extravagant. Articolele decorate geometric reflecta pasiunea pentru simetrie. Culorile predominante sunt cele inchise. Mai cu seama incadreaza armonios non culorile. Daca se doreste o pata de culoare, rosul sau culoarea de foc este recomandata.
Starea de bine si confortul de acasa se regaseste in detalii mici. Un decor ales cu bun gust, cu siguranta reflecta o mica amprenta a personalitatii. Elementele decorative Deco Style de pe Decodepot.ro provoaca imaginatia, rezultatul fiind o proprie opera de arta.  Indiferent de stil, obiectele decorative pot face parte din povesti de viata inedite.