Aparatul de masaj anticelulitic – un ‘must-have’ al femeii moderne

0
192

Avantajele tehnicilor aparatului de masaj anticelulitic
Toate tratamentele de masaj anticelulitic au un efect benefic asupra tesuturilor corpului. Acestea asigura o circulatie normala a sangelui, un drenaj limfatic adecvat si stimuleaza sinteza proteinelor producatoare de colagen si elastina. Dar, in comparatie cu metoda manuala, aparatele de masaj anticelulitic au un efect mai puternic si mai profund, datorita carora puteti obtine rezultate mai rapide si mai semnificative in tratamentul si eliminarea grasimii corporale.
Principalele avantaje ale utilizarii aparatului de masaj anticelulitic includ:
– posibilitatea unui impact mai profund asupra zonelor cu tesut adipos ale corpului;- asigurarea unui efect vizibil chiar dupa prima sedinta de masaj; – eficacitatea tehnicilor aparatului de masaj anticelulitic nu depinde de factorul uman: stare de spirit, nivel de antrenament, oboseala sau calitati profesionale ale terapeutului de masaj;- procedurile se executa fara a provoca durere;- acuratetea si stabilitatea efectului terapeutic;- posibilitatea de a alege programe individuale de tratament care sa corespunda pe deplin caracteristicilor individuale ale corpului pacientului.
Saloanele de infrumusetare ofera clientilor mai multe tipuri de masaj, realizate cu ajutorul aparatelor de masaj anticelulitic profesionale, dintre care masajul cu vibratii, electrostimulare musculara pneumomasajul LPG (lipomasaj) cu vid si hidromasajul sunt cele mai de populare. Dintre tehnicile mai putin frecvente, ar trebui sa amintim masajul prin vibratii termice, expunerea la ultrasunete, presoterapia si endermologia.
Principalele tipuri de masaj realizate cu aparatul de masaj anticelulitic
Spa-urile specializate in masaje corporale si saloanele de infrumusetare utilizeaza frecvent aparatele de masaj anticelulitic, acestea netezind eficient pielea si ajutand la dizolvarea depunerilor de grasime. In acest moment, saloanele ofera clientilor diferite tipuri de masaj, pentru a indeparta asa-zisa ”coaja de portocala” in zonele cu probleme. De asemenea, daca doriti sa utilizati acasa un astfel de aparat il puteti achizitiona la un pret convenabil din magazinul online Edino.
Masaj cu vid
Dintre toate tehnicile, cosmetologii, maseurii si clientii lor sunt entuziasmati in special de masajul realizat cu ajutorul aparatului de masaj anticelulitic cu vid, a carui eficienta este atat de mare, incat expertii tind sa-l considere o alternativa excelenta a liposuctiei (o metoda chirurgicala pentru indepartarea excesului de grasime).
Aparatul de masaj anticeluluitic cu vid este, de fapt, un compresor mecanic, al carui principiu se bazeaza pe alternarea presiunii de aer, permitand pistonului miscare dubla, intr-o directie – sa aspire, iar in cealalta – sa pompeze fluxurile de aer. Un astfel de efect intensiv asupra zonelor cu tesut adipos asigura eliminarea depozitelor locale de grasime, precum si o crestere a fermitatii si elasticitatii pielii prin restabilirea circulatiei normale a sangelui si a drenajului limfatic.
Masaj cu vibratii Tehnica efectuarii procedurilor de masaj prin vibratii se bazeaza pe folosirea unui aparat de masaj anticelulitic ce produce vibratii de diferite frecvente si amplitudini, vibratii care ajuta la imbunatatirea microcirculatiei, tonifica tesutul muscular, avand un efect benefic asupra terminatiilor nervoase si accelerand metabolismul. Masajul cu aparat de masaj anticelulitic cu vibratii, ale carui recenzii ale clientilor sunt in mare parte pozitive, pe langa efectul anticelulitic, are un efect benefic asupra corpului uman in ansamblu, ameliorand oboseala si ajutand sa faca fata primelor semne ale imbatranirii.
HidromasajDispozitivul de hidromasaj pentru celulita functioneaza asupra zonelor problematice ale pielii umane conform principiului de actiune cu jeturi de apa furnizate sub presiune ridicata. Acest lucru va permite sa imbunatatiti circulatia sanguina locala si drenajul limfatic, sa saturati pielea cu oxigen, sa imbunatatiti procesele de divizare a celulelor grase, sa accelerati metabolismul si sa eliminati lichidul din spatiul intercelular.Este important de amintit faptul ca decizia cu privire la oportunitatea prescrierii masajului anticelulitic unei persoane ar trebui sa fie luata de un specialist calificat, numai dupa evaluarea riscurilor expunerii viitoare si dupa studierea caracteristicilor si eventualelor contraindicatii individuale ale corpul clientului.